Wie de drukte wil ontvluchten voor een gezellige buurt, heeft er met café De Kroeg een adresje bij.

Met zijn gezellige knappe inrichting, aparte rokersruimte, een grote zonnige terras en een vlotte, vriendelijke bediening is De Kroeg gelegen achter de kerk , nabij een groot openbaar speelplein en door de jaren heen een begrip geworden in Keiem en omstreken. Sedert mei 2021 hebben we onze terras omgebouwd naar een zomerbar, deze heet zomerbar 27, omdat we juist aan knooppunt 27 gevestigd zijn en vooral veel fietsers passeren.

Keiem is een bruisende deelgemeente van Diksmuide. Op 6 km is er de Ijzertoren die men kan bezichtigen en langs de rustige Ijzervallei  met je fiets of auto kom je in Keiem terecht, waar je ook het Belgisch militair kerkhof kan bezoeken. 

Een 20 tal kilometer verder op hebben we de zee. 


De Kroeg is de plek voor een gezellige babbel of een tussenstop op je wandel- en fietstochtjes. De uitbaters, Danny en Conny serveren verschillende streekbieren en zoveel meer... De top of de biel in de zomer is dat je bij zonnig weer in de schaduw van de kerktoren Zoro kan bewonderen van op ons terras.

De Kroeg is tevens ook de place to be voor tal van verenigingen , dus  voor jong en oud en vooral voor een zotte avond, verjaardagsfeestjes en vlaamse avonden waar tal van bekende artiesten al de revue gepasseerd zijn. 

The place to be voor alle live sport: alle nationale en europese voetbal wedstrijden, wielerwedstrijden, autocross, motorsport, snoocker, tennis en .. . Alle rode duivels wedstrijden op grote schermen en tijdens WK en EK tal van acties en zoveel meer...... .


In De Kroeg weet ge altijd wanneer je toekomt, maar nooit wanneer je voort gaat ...

want de tijd vliegt voorbij in een levendig en bruisend Keiem. 


Tevens zijn we heel trots met het label van "Beste café van Diksmuide" al vijf jaar na elkaar mogen we de eer bij ons houden.    Dank je wel  "namens het Kroeg Team"  aan iedereen voor het vertrouwen in onze zaak. 


In 2016 werd ook de "Michel Pollentier"  fietsroute een feit. Dit is een gezinsvriendelijke route van ongeveer 62 km en 32 km. Waar de start -en stopplaats aan café De Kroeg is (dit is het ouderlijk huis waar Michel opgroeide).

Als uitbaters zijn we heel fier met deze fietsroute, van onze ex Keiemse wielerheld in de jaren  '70.


Tot binnenkort ...  groetjes Danny en Conny en het voltallig Kroeg team.